Kasvatus/Myydään

Tutustu huolellisesti ohjeisiin ja myyntiehtoihini ensin ennen poikasen varaamista.


Eläimen myyntiehdot:

1. Ostajan pitää olla vähintään 18 vuotias! Jos ostaja on alle 18 vuotias, pitää ostajalla olla lupa vanhemmiltaan tai vanhemmat ovat mukana hakemassa eläintä.
2. Eläin on noudettava pääsääntöisesti kotoamme Tampereelta.
3. Eläimen varausmaksu on 30% eläimen myyntihinnasta, mikä on osa eläimen hintaa. Varausmaksua ei palauteta, jos ostaja tulee toisiin aatoksiin. Varausmaksua ei myöskään palauteta takaisin jos on tehty maksusuunnitelma ja sitä lyödään toistuvasti laimin, tällöin eläimen varaus peruuntuu.
4. Otan varauksia vastaan vasta sen jälkeen, kun poikaset ovat syntyneet ja ovat muutaman kerran onnistuneesti syöneet.
5. En varaa eläintä ilman varausmaksua. Jos varausmaksua ei ole 3 päivän kuluttua varauksesta maksettu, palaa eläin takaisin myyntiin!
6. Eläin pitää olla kokonaan maksettu viimeistään siinä vaiheessa, kun eläimen noutaa, joko tilisiirrolla tai käteisellä

Myös osamaksumahdollisuus:

Osamaksun ehdot: Varausmaksu 30% käärmeen hinnasta ja loput 3 kuukauden sisällä tai sopimuksen mukaan. Minä pidän huolta käärmeestä siihen asti kunnes käärme on kokonaan maksettu, eli eläintä ei luovuteta ennen kuin se on kokonaan maksettu.

Eläintä noudettaessa:

Varaa mukaasi eläimen noutohetkellä riittävän iso kuljetuslaatikko, johon eläin mahtuu hyvin rasioineen. Tähän soveltuva hyvä kuljetuslaatikko on kylmäsäilytykseen tarkoitettu styrox-laatikko. Viileillä keleillä ota mukaasi lämminvesipulloja (tyhjiä juomapulloja) styrox-laatikkoon, jotta eläin pysyy lämpöisenä koko kotimatkan ajan. Kesällä lämpöisillä ilmoilla ei välttämättä tarvitse lämminvesipulloja.

Eläimen luovutusehdot:

1. Eläintä ei luovuteta uuteen kotiin ennen kuin se on kokonaan maksettu.
2. Eläin on vaihtanut nahkansa ja syönyt vähintään 5 kertaa.
3. Eläin/eläimet luovutetaan aina terveinä ja hyvin syömään oppineina.
4. Poikasen mukana saat aina alkuperäistodistuksen sekä tarvittaessa hoito-ohjeet.

Olethan myös ottanut etukäteen hyvin selvää eläimen hoitoon liittyvistä vaatimuksista! Minuun voi aina olla yhteydessä jos ongelmia ilmaantuu. Kuulisin myös mielelläni välillä kuulumisia kuinka poikasen kanssa on mennyt.

Myydään:

Seuraavat poikaset odotettavissa kesällä 2020. Jos parittelut onnistuvat on odotettavissa olevat poikaset yhdistelmistä Albino Black Pastel x Albino Pastel sekä Black Pastel Fire x Black Pastel Champagne Enchi.